Sletting av brukerprofil

Kjære bruker,

Vi ønsker å informere deg om hva som skjer når du sletter profilen din i vår mobilapp. Når du sletter profilen din, vil følgende handlinger bli utført:

  1. Personlige detaljer fjernes
    Alle personlige detaljer som fullt navn, e-postadresse, fødselsdato, telefonnummer og adresse som du har delt med oss, vil bli permanent fjernet fra våre systemer. 
  2. Terminering av Vipps-avtaler
    Alle aktive Vipps-avtaler som er knyttet til din profil, vil bli umiddelbart terminert. Dette betyr at eventuelle gjenværende abonnementer, betalinger eller tjenester som er knyttet til Vipps, ikke lenger vil være tilgjengelige etter slettingen.

Vi tar personvern og datasikkerhet på alvor, og vi forstår viktigheten av å beskytte dine personlige opplysninger. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om hvordan vi håndterer dine data, er du velkommen til å kontakte vår kundesupport ved å trykke her.

Vi setter pris på at du har valgt å bruke vår tjeneste, og vi respekterer ditt ønske om å slette profilen din når som helst. Husk at denne handlingen ikke kan reverseres, og du må opprette en ny profil hvis du ønsker å bruke tjenesten igjen i fremtiden.

Takk for din tillit til oss.

Med vennlig hilsen,
Støtte AS