Ingen faste kostnader. Ingen bindingstid.​​

Enklere blir det ikke

Er du klubbleder og ønsker å samle inn penger til klubben?
Ønsker du å samle inn midler til din veldedige organisasjon?
Støtte ble utviklet for å revolusjonere måten klubber og organisasjoner samler inn penger på.

NB! Registrering må skje via PC/Desktop.

Org panel

Hvorfor Støtte?

Støtte gjør det mulig for alle som har en tilknytning til din organisasjon å gi et mikrobeløp hver gang penger trekkes fra konto. Rekrutter støttespillere og la kronerullingen begynne!

Bærekraftig dugnad

Støtte er et miljøvennlig og bærekraftig alternativ til tradisjonell dugnad. Vår løsning setter ingen fotavtrykk på miljøet.

Fellesskap

Visste du at vi i Norge bruker bankkortet ca. 500 ganger hvert år? Jo flere støttespillere din organisasjon klarer å rekruttere, jo større er potensialet!

Tidsriktig

Støtte-appen lanseres i en tid hvor organisasjoner leter etter alternative måter å skaffe midler til sin drift. Enklere blir det ikke!

Mikrodonasjoner

Støttespillere gir mikrodonasjoner gjennom hele året istedenfor store engangsbeløp. Dette gjør terskelen for å bli med lavere. Støtt uansett hvor du handler, helt uten begrensninger!

Enkel onboarding

Det er superenkelt for din organisasjon å registrere seg som mottaker. Klikk på lenken under for å registrere din organisasjon!

Idrett og veldedighet

Appen er tilgjengelig for alle organisasjoner i Norge, både innenfor idrett og veldedighet.

Hvor mye kan idrettslaget samle inn?

Two columns
Vertical
Horizontal
Støttekalkulatoren
Total støtte pr år
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Vipps har en fast transaksjonskostnad på 38 øre + 1,5 % av beløpet som trekkes, derfor trekkes du ukentlig, ikke daglig, slik at mest mulig av støttemidlene går til mottaker. I tillegg tar Støtte AS 12% av innsamlede midler for drift, vedlikehold og utvikling av tjenesten. Dette er ikke inkludert i kalkulatoren.

Velg guide for klubb eller organisasjon

Er du leder av en klubb eller organisasjon og ønsker å samle inn midler til formålet? Velg ønsket veiledning og følg de enkle trinnene for å komme i gang.

Les mer om hvilke organisasjoner utenfor idretten som får tilgang til Støtte her

Oppsettsguide for idrettsklubber

1

Logg på plattformen

Styreformann/klubbleder logger seg på Støtte-plattformen med Idrettens ID og tildeler brukerrettigheter til de som skal administrere løsningen for klubben.

1

2

Send søknad til Vipps

NB: må gjøres av en person i klubben med admin-tilgang til Vipps. Velg «sett opp Vipps-tilkobling» i menyen og send inn søknad.

2

3

Søknad behandles

Søknad behandles av Vipps (1-2 uker). Person med admin-tilgang til Vipps får bekreftelse fra Vipps så snart søknad er innvilget. Merk at dette kan ta 1-2 uker.

3

4

Sett opp formål og inviter medlemmer

Appen er nå klar til bruk. Klubben kan invitere medlemmene til å laste ned Støtte-appen og registrere sin Støtte til klubben, etter at innsamlingsformål er satt opp.

4

Oppsettsguide for organisasjoner

1

Søk om tilgang

Søk om tilgang til Støtte-portalen her ved hjelp av organisasjonsnummer. Søknader behandles fortløpende.

1

2

Motta påloggingsinfo

Du får beskjed når søknaden er godkjent, og får tilsendt brukernavn og passord.
2

3

Logg deg på Støtte

Logg deg på Støtte og send søknad til Vipps ved å klikke på knappen øverst til høyre. Husk at en person med administratortilgang i Vipps må gjøre dette.

3

4

Søknad behandles

Vipps behandler søknaden, noe som kan ta opptil to uker. I denne tiden kan dere lære løsningen og appen å kjenne, planlegge både innsamlingsmål og hvordan det skal kommuniseres til medlemmer.

4

5

Søkand innvilget

Du får beskjed når Vipps har godkjent søknaden.

5

6

Alt er klart!

Inviter medlemmer til å laste ned appen og gi sin støtte.

6