Om konseptet

Ideén bak mikrodonasjoner

Støtte AS består av et dedikert team som alle har en lidenskap for idrett og veldedighet. Vår app, Støtte, har som mål å gjøre innsamling av midler til ulike formål enklere, samtidig som vi ønsker å øke bidragene tilbake til den enkelte organisasjon.

Pandemien har etterlatt seg store sår. Idretten opplever frafall og det er tøffe tider på sponsormarkedet. Utfordringene står i kø, og norske idrettslag og organisasjoner er i økende grad på utkikk etter alternative inntektskilder.

I jakten etter nye inntektskilder har Støtte AS, i samarbeid med Norges Idrettsforbund, utviklet en app som forenkler innsamling av midler. Appen muliggjør donasjoner av små beløp gjennom hele året, og giverne bestemmer selv mottaker, formål, og støttens størrelse. For giveren er beløpet nesten umerkelig, men for mottakeren gjør det en vesentlig forskjell!

Dette er en moderne form for kronerulling som sikrer et økonomisk stabilt grunnlag for idrettslag og organisasjoner.

Vi lever etter mottoet: Gi litt og titt, du merker det så vidt!

Kortet trekkes mer enn en gang dalig

I Norge gjennomfører vi i gjennomsnitt nesten 500 korttransaksjoner per år, hvilket betyr at vi betaler med kort litt oftere enn én gang daglig.

Tenk deg at hver gang du benytter kortet ditt, eller foretar en overføring fra kontoen din, så gir du automatisk 2 kr til idrettslaget eller organisasjonen du ønsker å støtte. Dette utgjør 1 000 kr over et år, et beløp som merkes mindre enn om du skulle donert 1 000 kr i én enkelt transaksjon.

 

Hvis 500 støttespillere gir 2 kroner hver gang de handler, samler de inn omtrent 500 000 kr til sitt favorittidrettslag/organisasjon i løpet av et år!

Løsningen er digital, fremtidsrettet og miljøvennlig. Gjennom samarbeid med anerkjente tjenester som Vipps og BankID, sikrer vi at den er trygg, effektiv og brukervennlig.

Løsningen er sikkerhetstestet av eksterne aktører og ivaretar GDPR i alle ledd.