STØTTEAPPEN

Vi brenner for idrett og veldedighet!

Støtte AS består av et dedikert team som alle har en lidenskap for idrett og veldedighet. Vår app, Støtte, har som mål å gjøre innsamling av midler til ulike formål enklere, samtidig som vi ønsker å øke bidragene tilbake til den enkelte organisasjon.

Teamet bak appen har direkte erfaring fra idretten, enten som utøvere eller idrettsforeldre. Motivert av pandemiens utfordringer for idrettsfinansiering, utviklet gründer Jørgen Rangnes og teamet en innovativ løsning for å støtte klubber og idrettslag økonomisk. Dette konseptet, født under pandemien i 2020, har vokst til å bli en vellykket realitet.

Hvor det hele startet...

Fra et lite kontor i Sandnes har Støtte AS utvidet nasjonalt, både med appen og som selskap, som en respons på behovet for mer effektive innsamlingsmetoder til idretten.

Våre samarbeidspartnere

Vi er så heldige at flere aktører har bidrett til å forbedre og optimalisere appen for å sikre den beste brukeropplevelsen mulig. Norsk Idrettsforbund (NIF) var en sentral medspiller allerede i en tidlig fase av utviklingen av appen Støtte.